dilluns, 4 de gener del 2010

Camina, ruc !

La darrera collonada de l'Ajuntament del cap i casal:

A les voreres de la ciutat hi ha uns plafons amb vidres a banda i banda, de 2 metres d'alt per 1 d'amplada. Serveixen per posar-hi publicitat, ja sigui de companyies privades, o bé propaganda de la institució que entre tots paguem.

A l'Avinguda Diagonal se'ns informa que "Barcelona amb la conducció ecosostenible. Si vas a prop, ves-hi a peu." No és literal, sóc fatal recordant cites exactes, però el sentit és ben bé el que transcric. Llàstima de foto (Carlos, no hi ha manera...)

Definitivament, es pensen que som idiotes. Crec que ja s'ho trobaran aviat.



PS. Eufòric: acabo d'aconseguir d'editar correctament la lletra del post de la paràbola, que se'm resistia. Era d'allò més fàcil però calia seguir una lògica que, ara ho veig, em costava copsar-la.
Et fan suprimir un format per tal de poder modificar-lo, no es pot modificar directament.
Veig metàfores arreu. Per canviar les coses ja no n'hi ha prou amb retocs, primer s'ha de fer foc nou amb tot i aleshores començar de zero.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Així és com es poleixen els nostres impostos. Hagués estat molt més eficaç emprar aquests dinres ne millorar el transport públic. Dubto que hi hagi cap Ajuntament a Europa que es publiciti més que aquest. És escandalòs!

Jaume ha dit...

Albert, ja s'ho trobaran. Que cadascú faci el que vulgui. Jo quan rebo la revista de l'ajuntament la llenço directament a la paperera del vestíbul de la finca. Cada cop n'hi ha més sense obrir.

Albert ha dit...

No tenen remei aquesta gent. Sempre troben alguna cosa inútil per fer.

Adéu!

L'home del sac ha dit...

Ostres, quantes bajanades.
I quan deu haver costat aquesta campanya? I quanta gent ha cobrat comissió per fer-la?