diumenge, 20 de desembre del 2009

Discuteixen sobre el mateix


Em comença a fer l'efecte que el motiu de l'etern ajornament de la decisió final sobre l'estatutet, és que entre la Facció A i la Facció B del seu Tribunal Constitucional, estan discutint quina és la millor manera de fotre'ns, i és clar, tothom vol tenir la raó:

Traduït:

A: "És millor que no els tombem del tot l'estatut, que dissimulem, i així si seguim amb l'espoliació fiscal (el finançament ja no cal tombar-lo perquè se'ns han avançat amb la LOFCA), la immigració que els hem fet arribar a sac en poc temps, la invasió de mass media castellans amb la TDT, i tot plegat, en menys de 15 anys, assimilats del tot en una sola nació."

B: "Què dius!! Això és inconcebible, ni 15 anys ni 15 mesos. No són una nació, perquè de nació només n'hi ha una ja des de fa 500 anys. Per tant, ens hem de carregar tot l'estatut amb contundència, i començar a pensar si modifiquem la Constitució per treure les competències que en el seu (mal) dia vam cedir. Si cedeixes amb el terme nació, s'arribaran a creure que ho són. Fixa't que ni tan sols parlen com nosaltres".

Entretant, no s'adonen que la mamella ja no raja, que l'han munyida tant que ja no en queda res. Ara els tocarà espavilar-se. Jo, si fos d'ells, miraria d'aprendre a espavilar-me sol.

2 comentaris:

Evocacions ha dit...

Bon NAdal, Jaume! Vaig a sopar!

Anònim ha dit...

Aquest circ que han orquestrat PSOE i PP com a mínim està fent donar a molta gent que això és un farsa i els està portant a posicions sobiranistes.