divendres, 11 de desembre del 2009

Linux

Després d'haver permès l'entrada de no-sé-quants virus i altres espècies, vaig haver de demanar al soci J. que m'ajudés. Sembla que no va tenir més remei que instal·lar-me un ubuntu 9.10 perquè el windows petava sempre, i solemnement haig de dir que això del linux va de colló de mico. Ja feia servir firefox i openoffice, però el OS em feia més respecte. Doncs m'equivocava, va perfecte. No tinc res en contra del senyor Gates, però s'ha de dir que el seu sistema és força vulnerable, a banda de no ser gens senzill per a un usuari experimentat (que no expert). Potser sigui perquè els malparits desvagats no van contra el linux o el Mac, però el cas és que de moment, a can windows no cal anar-hi. Anava a encapçalar linux=xulin, però em temo que a en Màrius Serra se li regiraria l'estómac de veure-ho en titulars...

(la gent de softcatala.org està fent una gran feina en traduir programari a la nostra llengua i en popularitzar el programari lliure que sempre es pot trobar abans en català que el programari de pagament. Curiós,oi?)

1 comentari:

Evocacions ha dit...

A veure si ara et deixes llegir més. Per cert, últimament m'han petat dos ordinadors (dels antics). M'hauré de platejar això de linux.